Még a Twitch világát is felrobbantotta az “FPS király” nagy visszatérése

Az elmúlt évek egyik legnagyobb visszhangot kiváltó esport-bejelentéséből eredően a CS-legenda visszatérése a saját csatornájának nézettségére is nagy hatással volt.

Shroud mostanában a Twitchen töltött idejét különböző MMO-k, Battle Royalok és FPS-címek között osztotta meg. A Lost Ark-tól kezdve a World of Warcrafton át a bevallott Diablo Immortal “függőségéig” és egy egészséges adag The Cycle: Frontierig, elég sok mindent játszott már.

Mindeközben, ahogy jönnek és mennek az új kiadások, a Valorant mindig is állandó maradt a legtöbbet játszott játékok között.

Most, hogy a bejelentést követően kizárólag a Riot taktikai FPS-ére éleződött, shroud Twitch-nézettsége az egekbe szökött.

A profi visszatérését megelőző három napban átlagosan 18.000 néző előtt streamelt. A Sentinels bejelentését követő 3 napban átlagosan 45.000 néző előtt streamelt, ami a SullyGnome statisztikái szerint 150%-os növekedést jelent.

Shroud nézettségi csúcsát a hír megjelenésének napján érte el a 73.000 nézővel, ami 59%-os növekedést jelent az elmúlt hónap második legjobb streamjéhez képest. Ráadásul néhány nap alatt közel 50.000 új követőre is szert tett.

Nyilvánvalóan sokan kíváncsian várják Shroud visszatérését a profi versenyzéshez, és még kíváncsibbak arra, hogy a CS veterán hogyan teljesít egy teljesen új címben.

Mit gondoltok, visszatérhet a Sentinels “fénye”?

Betöltés...
Keresés
Keresés