Tele a hócipőd a metával?! – Próbáld ki ezt a két Warzone loadoutot

A Warzone Pacific Season 3 egy elég domináns metát vett fel, ahol az NZ-41 és a Blixen szinte teljesen uralták a játékosok loadoutjait.

A Season 4 érkeztével a fejlesztők megpróbálták visszaszorítani ezeknek a fegyvereknek az erejét, hogy a játékosok szélesebb körben tudják használni a fegyvereket, anélkül, hogy minden harcot elveszítenének.

A nerfek ellenére az NZ-41 még mindig a játék legtöbbet választott fegyvere, a Marco és a Blixen pedig követik a példáját.

Ám ha eleged van a loadoutok majmolásából és új vizekre eveznél, akkor a Warzone Loadout, a játék statisztikáival foglalkozó oldal elhozott nektek két loadoutot, ami tökéletes választás lehet, ha már tele a hócipőd az NZ-vel és a két felsorolt SMG-vel

Az NZ-41 helyére a Bruen MK9 LMG került a Modern Warfare-ből. Egy klasszikus, amely ugyan úgy uralta a metát egykor, mint most a sokat emlegetett AR.

Ha pedig a közeli fegyvered is lecserélnéd a Blixen/Marco helyére a Sten kerül, amit a tegnapi nap folyamán én is kipróbáltam és meglepően jól teljesített.

Ám mivel a loadoutokért vagytok itt, mutatjuk is egy képen:

A képeken látható is a recoil pattern, ami azt mutatja, hogy merre fog húzni a fegyver. Ha ezt a két patternt betanulod képes lehetsz teljesen megfogni a fegyvereket, amitől te is egy no recoilos állat lehetsz, mint a legtöbb streamer.

Ha esetleg nincs meg a Bruen, akkor a mostani játékmód lehet a legjobb barátod, ahol füstöt és thermal opticot használva hamar feloldhatod a szóban forgó LMG-t.

Te kipróbálod ezt a loadout kombinációt?

kép: Westie 

Betöltés...
Keresés
Keresés