A Steam egy új rendszeren dolgozik, hogy jobbnál jobb játékokat ajánljon

A Valve legújabb Steam Labs-kísérlete a személyre szabott Discovery Queue rendszerében való navigálás nehézkes folyamatának egyszerűsítésére tesz kísérletet.

Az új élmény elérhetővé teszi a Queue-t anélkül, hogy elhagynád az oldalt, amelyen éppen vagy, és a felesleges információkat eltávolítja, a játékosok számára pedig egy könnyen emészthető összefoglalót mutat az ajánlott játékokról.

Míg a jelenlegi Discovery Queue élménye abból áll, hogy egy sor teljes Steam-oldal betöltődik, ez a kísérleti funkció megpróbálja kivágni a felesleges dolgokat és néhány kulcsfontosságú információval látja el a felhasználókat.

Az új rendszer az aktuális oldalon egy átfedésként jelenik meg, és egyetlen videót, rövid leírást és az általános felhasználói értékeléseket jeleníti meg.

A jelenlegi beállítás leghasznosabb része – az adatok arról, hogy miért ajánlják neked a játékot – szintén kiemeltebb helyet kap.

A Valve további frissítéseket ígér a funkcióhoz. Többek között „új várólista-kijelzőt a Steam kezdőlapján”, a várólista elindításának lehetőségét a Steam bármelyik oldaláról, a Steam Deck gamepad felhasználói felület támogatását, valamint mobilra és táblagépre való optimalizálást.

Ez a funkció egyelőre kísérleti jellegű, ami azt jelenti, hogy a Valve a végén talán kidobja az egészet. Ez egyszer már megtörtént, az Automatic Games Show-val, de remélhetőleg ezt az új funkciót megtartják.

Ha te is kiszeretnéd próbálni akkor ITT megtalálod az új Discovery Queue-t.

Te használtad a régi Discovery Queue rendszert?

Betöltés...
Keresés
Keresés