Egy év frissítés nélkül: Eltemették a rajongók a Red Deadet

A Red Dead Online utolsó nagy frissítése pontosan ma egy éve jelent meg, és azóta a játék zombiként lappangott, miközben a közösség fokozatosan elvesztette a reményt, hogy további tartalmak érkeznek.

Az évforduló előtt néhány játékos elkezdte szervezni a Red Dead Online virtuális temetését.

Aztán a múlt héten a Rockstar hivatalosan is megerősítette, hogy a játék gyakorlatilag halott. “Szerencsére” a rajongók már megszervezték a temetést. A Red Dead utolsó nagy frissítése, a Blood Money 2021. július 13-án jelent meg.

A frissítés nem volt a rajongók kedvence, de segített abban, hogy a játékosok új dolgokat csinálhassanak. Úgy tűnt, hogy a játék visszatér a rendszeresebb frissítési ütemtervhez, mivel mindössze hét hónappal az utolsó nagy frissítés után jelent meg.

Most, egy évvel később azonban egyértelmű, hogy a Blood Money nem egy új korszak kezdete volt a játék számára, hanem annak vége.

Néhány hetes online tervezés után a játékosok visszaugrottak a Red Dead Online-ba, hogy elbúcsúzzanak attól, ami a játék lehetett volna. “Ma van az a nap, amikor a közösség lerója tiszteletét egy olyan játék előtt, amelyet sokan szeretünk,

és azt kívánjuk, bárcsak több szeretetet kapott volna a Rockstartól” – írta Dirty Tyler RDO-játékos a Twitteren.

“Szóval jelentkezzetek be ma, és igyatok néhány sört vagy a Valentine vagy a Blackwater Graveyardnál”. Mások is hasonló üzeneteket osztottak meg, gyakran fotókkal vagy videókkal, amelyeken egy sírkő mellett búcsúznak.

“Milyen nagyszerű közösség, milyen nagyszerű játék, milyen nagyszerű időtöltés” – tweetelte SubjectᐰZeta.

Ami pedig a Rockstar következő lépéseit illeti, a jövő a Grand Theft Autóval van tele. A kiadó megerősítette, hogy további frissítések érkeznek a GTA Online-hoz, beleértve pár régóta várt funkciót.

Nem ment volna egyszerre a kettő…?!

Betöltés...
Keresés
Keresés