Hivatalos a „Best of” lapok megjelenése a FIFA 22-be

Este érkezik a FUTTIES esemény, ami ugyan már mindig a FIFA leszállóágának a része, mégis az egyik legizgalmasabb időszaka. Ilyenkor visszatérnek a csomagokba az év legjobb lapjai, új lendületet adva a csapatépítésnek.

Valószínűleg mostanra már a legtöbb embernek 193 összérték fölötti meta csapata van, így racionálisan nincs sok esély arra, hogy a visszatérő lapok bekerüljenek a fő keretekbe. Mégis ilyenkor sokan új csapatot kezdenek és ismét elkezdik élvezni a játékot a „szórakoztató” összeállításokkal.

Nos, ahogy elnézzük bőven lesz ilyesmire lehetőség, az EA Sports a temérdek FUTTIES újdonság mellé már megvillantott pár biztos visszatérőt. S az biztos, hogy örülnénk párnak a listáról.

Visszatér Team of the Year Mbappé, na meg Winter Wildcard Neymar Jr. is a játékba. A FUT Fantasy Upgrade kártya már kicsit becsapósabb a promóképről, de a bemutatott statok alapján szerintünk Coutinho érkezhet.

Lesz tehát bőven kit nyitni estétől, ráadásul a visszatérők csoportja hétről hétre bővülni fog. Innentől kezdve már csak a 85×10-es csomagot kell várni, hogy teljesen legyen a FIFA-élmény.

Betöltés...
Keresés
Keresés