Az új Sims 4 frissítés testszőrzetet és választható szexuális preferenciákat hoz

A The Sims 4 High School Years kiegészítő július 28-án várható, de ha nem akarsz 40 dollárt költeni, hogy újra átélhesd a középiskola drámáit és traumáit, akkor is élvezheted a csomag néhány újdonságát.

A bővítmény mellett a The Sims 4 alapjátékba is bekerül néhány érdekes, ingyenes változtatás, amit a közösség már régóta kér.

Először is, a Simjeidnek többé nem kell úgy kinézniük, mint a sima műanyag akciófiguráknak – végre testszőrzet is érkezik a játékba, beleértve a mell- és hasszőrzetet, a kar- és lábszőrzetet, az új arcszőrzeteket, és igen, még a hátszőrt is.

Természetesen a borotválkozás is választható lesz, így a higiéniai rutin részeként ápoltan tarthatod Simedet. Bár ez az alapjátékhoz kerül, a High School Years bővítményt megvásárló játékosok több test- és arcszőrzet-opciót kapnak.

Egy másik régóta várt funkció, ami szintén bekerül a játékba, az a lehetőség, hogy megválaszthatod a Simed szexuális orientációját – legalábbis egy bizonyos fokig. A rendelkezésre álló opciókkal kiválaszthatod majd,

hogy a Simed a férfiakhoz, a nőkhöz, mindkettőhöz vagy egyikhez sem vonzódik-e.

Ti megveszitek az új kiegészítőt?

forrás: Sims 4

Betöltés...
Keresés
Keresés