Csalással vádolják a Warzone profit, így próbálja elhallgattatni a vádaskodót

A csalás komoly probléma a Warzone-ban. Bár a RICOCHET megjelenése óta visszaesett a csalók száma, még a mai napig találunk egy két aimbotost a lobbikban. Ezzel sajnos nem lehet mit tenni, egy csalásvédelem sem tudja kiszűrni az összes csaló játékost.

Az nagyobb probléma viszont, amikor egy streamert kapnak rajta csaláson.

Ez mindig kérdéseket vet fel az emberekben, hogy mégis akkor az összes streamer csaló? Azért nem rúg vissza nekik egyik fegyver sem, azért ilyen tökéletes a célzásuk?

Nos ezekkel a kérdésekkel több YouTube csatorna is foglalkozik, mint például BadBoy Beaman, vagy Call of Shame.

A mostani dráma abból indult ki, hogy az utóbbi megjelölte Repullzet és Diaz Biffle-t egy tweetben, amelyben arra célozgatott, hogy Biffle elfelejtette elrejteni a lábpedálokat, amelyeket csaláshoz használ, egy nemrég készült videóban, amelyben a setupját mutatta be.

Azért tegyük hozzá, hogy sokan a pedált a Discord némításra használják.

A hírhedt vádló megduplázta a dolgot, azt állítva, hogy Biffle webkamera hiánya csak tovább bizonyította az elméletet.

“Nem csak egy van neki, hanem kettő is! Nincs webkamera, nincs felelősségre vonás! Most már tudjuk, hogy patkánypedált használ” – áll a tweetben.

Repullze természetesen nem vette jó néven a vádaskodást, és azonnal cáfolta az elképzelést, azt állítva, hogy aki ilyen videókat készít, az egyszerűen csak clickbaitel: “Ezek a bolondok tudják, hogy a streamerek nem csalnak. De azzal nem kapnának kattintásokat, nem igaz?”.

Ezután nem kellett sok idő, hogy Repullze emelje a tétet, és egy életre szóló üzletet ajánljon: Minden költségét állja a YouTubernek a következő Activision által szervezett LAN-eseményre, hogy személyesen nézhesse meg a meghívott Warzone profik játékát, azzal a megkötéssel, hogy törli a csatornáját, ha nincs bizonyíték a csalásra.


Ha ez megtörténik, akkor ez lesz a legdrasztikusabb intézkedés, amit eddig bárki nevének tisztázása érdekében tettek a szcénában.

Mit gondoltok, ez tisztázhatja Repullzet és Biffle-t?

 

Betöltés...
Keresés
Keresés