Ilyet setupot még biztos nem láttál! – Hatalmasat megy a TikTokon

A játékosok világszerte mindig érdeklődnek a streamerek setupjai iránt, hogy pontosan lássák, hogy alakították ki a környezetüket, hogy maximalizálják a teljesítményt és a lehető legsikeresebbek legyenek.

Láttunk már néhány igazán elképesztő setupot az évek során, de ezek eltörpülnek ricotrucker1 setupja mellett, aki kifejezetten a Truck Simulatorhoz tervezte azt.

A felszerelését számos TikTok-ban megosztó Rico felszerelte a szobát térhatású képernyőkkel, megfelelő kamionos székekkel, kormánykerékkel, műszerfallal, váltókarral, tükrökkel és még sok mással.

A műszerfal az, ahol a részletekre való odafigyelés igazán virágzik, számtalan gomb és kapcsoló, amelyek úgy tűnnek, mintha valóban működnének. Még egy kis terület is van, ahová bedughatja a mobiltelefonját.

A vezetői berendezésen felül van egy utasülés és még egy levehető mikrofon is, feltehetően a többi kamionossal való beszélgetéshez.

Az eredmény az egyik leghitelesebb setup, amit csak el lehet képzelni, szinte minden tekintetben pontosan tükrözi a kamionosok szemszögét.

Rico eredeti TikTokjai több millió megtekintést gyűjtöttek össze, és a játékközösség tagjai megdöbbentek az elkötelezettségen, valamint a kétségtelenül befektetett időn és pénzen.

@ricotrucker #trucklife #passionfortrucks #fashiontruck #instagramoftrucks #truckporns #trucknation #truckstop #truckdaily #semi #fullchrometrucks #jakebrake #heav ♬ sonido original – ricotrucker1


Az egyik hozzászóló tréfásan megkérdezte: “Miért nem lettél igazi kamionsofőr?”.

Te elfogadnál egy ilyen setupot?

Betöltés...
Keresés
Keresés