Tragédia: Lelőtték a Pokémon Go játékost, miközben épp lányával játszott

A Pokémon Go megjelenése óta hatalmas sikernek örvend a mobiljátékosok körében, de a cím már több halálos kimenetelű incidens kiváltója volt. A szembejövő forgalomba tévedő játékosoktól kezdve a biztonságiak által lelőtt betolakodóig, számos szörnyűség történt már.

Július 15-én egy újabb hasonló hír látott napvilágot a 29 éves apáról, akit az illinois-i Evanston Parkban lőttek le, miközben kislányával Pokémon Gót játszott. „Aput meglőtték” – mondta a 6 éves kislány a családjának egy FaceTime-híváson keresztül, miközben épp menekült.

A férfi édesanyja – aki névtelen szeretne maradni, hisz a fegyveresek még szabadlábon vannak – az NBC 5 Chicagónak elmondta, hogy férjével szintén a parkban voltak, amikor lövéseket hallottak.

„Mire odaértünk, már lelőtték a fiamat. Elmenekültek” – nyilatkozta az áldozat édesanyja.

Az eset július 14-én, csütörtökön este 9 óra körül történt. A helyi rendfenntartó erők lövésekről szóló bejelentésre reagáltak. Amikor a helyszínre érkeztek, megállapították, hogy a férfit több lövés érte, és a helyszínen halottnak nyilvánították.

A lánya elmondta a rendőröknek, hogy apja összetűzésbe keveredett egy csapat „tinédzserrel”, ami lövöldözéssel végződött.

A lány sértetlenül elmenekült, a lövöldözők pedig gyalog menekültek el.

Az NBC szerint péntek délutánig nem fogták el a gyanúsítottakat.

Betöltés...
Keresés
Keresés