Sűrűbb és átfogóbb frissítéseket kérnek a Pokémon Go játékosok

Az évek során a Niantic számos különböző funkciót próbált integrálni a Pokémon Góba. Ezek közül néhány kiállta az idő próbáját és frissül, míg mások komoly elhanyagolást szenvedtek el.

Az egyik funkció, amely úgy tűnik, nem kapta meg a megérdemelt szeretetet, a Pokémon „fészkek”. Ezek olyan különleges spawn-helyek, amelyek olyan ritka pokémonokat kínálnak, melyeket az adott területen kívül általában nem találsz meg.

De mostanában ugyanolyanok lettek, mint bármely más spawn-pont, és a különleges pokémonok, amelyek korábban ott tartózkodtak, eltűntek.

Ez csak az egyik dolog, amit a játékosok a Niantic frissítéseivel kapcsolatban felhoztak.

Egy oroyplata nevű játékos a Redditen nemrég rámutatott, hogy a területükön lévő „új” infrastruktúrát nem adták hozzá a Pokémon Góhoz, annak ellenére, hogy az utak és bevásárlóközpontok már évek óta a helyükön vannak.

How can Niantic expect its established players to "explore" when spawn points haven’t been changed in 3+ years and map visuals are 2+ years old? from TheSilphRoad

„A szülővárosomban óriási népességnövekedés volt az elmúlt két évben” – nyilatkozta oroyplata. „És elvárnám, hogy ezek az új lakótelepek és bevásárlóközpontok legyenek tele új pokémonokkal és helyekkel.”

Számos játékos osztotta ezt az érzést, és azt kérik, hogy a fejlesztők dolgozzanak rajta.

Lehetőleg világszerte. 

Betöltés...
Keresés
Keresés