A GTA Online következő frissítése lesz az eddigi egyik LEGNAGYOBB!

A Rockstar éjjel bejelentette, hogy július 26-án jelenik meg a Grand Theft Auto Online Criminal Enterprises frissítése. Az eddigi egyik legnagyobb update lesz, amit a játék valaha kapott, számos életminőségi változtatással, fejlesztéssel és üzleti bővítéssel.

A Criminal Enterprises frissítés részeként a Rockstar egy új küldetéssorozatot ad hozzá, amelyben a játékosok ismét az IAA-val (a GTA CIA változata) szövetkeznek, mint nem hivatalos ügynök, hogy segítsenek elkapni egy „hírhedt dinasztiát” Los Santosban.

De ez csak egy része ennek a hatalmas tartalomáradatnak.

A frissítés részleteit megosztó tegnapi blogbejegyzésben a Rockstar elmagyarázta, hogy a GTA Online minden játékbeli vállalkozása bővül, így a játékosok több lehetőséget kapnak arra, hogy több pénzt keressenek.

A motoros bárok például mostantól megtelnek vendégekkel, a játékosok pedig küldetéseket teljesíthetnek, hogy a pia és a pénz folyamatosan áramoljon. Ami még jobb, úgy hangzik, hogy ezek a bővítések mind ingyenesek lesznek.

A régóta játszók számára azonban a legizgalmasabb változások és finomítások, amelyek a következő nagy javítással érkeznek, az életminőséget javító apróságok.

A Rockstar ígérete szerint gyorsabb lesz a snackekhez jutás, ami megkönnyítené a gyógyulást lövöldözés közben. Szintén érkezik: nerf a hírhedt Oppressor Mk. 2 armed jetbike-ra, amely sokáig uralta a GTA Online tereit.

Egy másik apró, de hatalmas változás, hogy hamarosan minden üzleti tevékenység, beleértve az eladási küldetéseket is, teljes mértékben játszhatóak lesznek privát sessionökben. Ezt a rajongók már évek óta kérték, és jó, hogy megtörténik.

A Rockstar emellett növeli egyes tevékenységek kifizetését is.

Mindent egybevetve, ez a frissítés pontosan az, amire a GTA Online-nak szüksége van.

Ti is így gondoljátok?

Betöltés...
Keresés
Keresés