A Modern Warfare 2 fejlesztői még több előrendelői bónuszt ígérnek!

A játékosok kétségbeesetten várják a Modern Warfare 2 multiplayerét, és a legelszántabb CoD-osok már előrendelték a játékot.

Aki előrendeli a Modern Warfare 2-t, az korai hozzáférést kap a nyílt bétához és a Final Judgement bundlehöz a Vanguardban és a Warzone-ban, amely egy hóhér-témájú Lucas skint és egy Automaton Blueprintet tartalmaz,

de még sok minden más is ütheti a markod!

Miközben bejelentették a Season 4 Reloadedet, amely vadonatúj játékmódokat, a Vargo-S Assault Rifle-t és végre Vanguard Zombies camókat hoz a Warzone-ba, a fejlesztők azt is megerősítették, hogy a csomag „csak egyike a Modern Warfare II számos azonnali előrendelési jutalmának az október 28-i hivatalos megjelenés előtt”.

Bár a fejlesztők nem árulták el, hogy mik lesznek ezek a bónuszok, azt tudni, hogy „azonnali” jutalmak a megjelenés előtt, tehát a Vanguard és a Warzone játékosok számíthatnak rá. További csomagokra, Operator skinekre és Blueprintekre számítanánk, de meg kell néznünk, mit tartogat az Activision.

A fejlesztők azt is megsúgták, hogy egy klasszikus Modern Warfare-gonosz érkezik majd a Vanguardba és a Warzone-ba „hamarosan”, talán hasonlóan, mint Woods a Cold War előtt, Kingsley pedig a Vanguard előtt.

Ez bárki lehet Al-Asad-tól kezdve Shepherd tábornokig

Ám nem kell túl sokat várnunk, mivel „hamarosan” érkeznek.

Betöltés...
Keresés
Keresés