Laggol a LoL-od a Star Guardian esemény óta? – Íme a megoldás!

A League of Legends játékosok, akik élvezik a folyamatban lévő Star Guardian eseményt, amely új játékbeli történettel és skinekkel egészül ki, észrevehetik, hogy ez egy nem kívánt mellékhatással is jár, amely korlátozhatja a PC processzoruk teljesítményét.

Több játékos is jelezte, hogy a League kliensének a Star Guardian eseményhez kapcsolódó animációi laggoltatják a PC-jüket.

Bár a Star Guardian esemény animációi csak finom mozdulatokat tartalmaznak, úgy tűnik, nagy százalékban fogyasztják a CPU-adatokat, amelyeket a PC feladatkezelőjében lehet megtekinteni.

Az ilyen nagy adatforgalom laghoz vezethet más, esetleg megnyitott feladatokban, például az internet és egyéb játékok elérésében.

A Redditen a felhasználók megállapították, hogy ez a lag annak tudható be, hogy az animáció automatikusan „átlagon felüli” minőségben renderelődik, és le kell csökkenteni, ha a játékosok továbbra is lag nélkül szeretnék látni az animációkat.

Úgy tűnik, hogy a Star Guardian event fül kikapcsolása a League-ben megoldja ezt a problémát, valamint az animációk kikapcsolása a fül jobb felső sarkában található opcióval.

Azoknak a játékosok, akik ezt a lagot tapasztalják: a beállítások között is érdemes lehet elindulni, és engedélyezni a klienst játék közben bezáró opciót.

A Riot Games még nem adott ki közleményt ezzel a problémával kapcsolatban, amely a jelek szerint a League játékosbázis nagy részét érinti. A Star Guardian esemény jelenleg is zajlik a League of Legendsben és várhatóan augusztus 15-ig tart.

Nálad is fennáll a probléma?

Betöltés...
Keresés
Keresés