A Fortnite leaker azt állítja, hogy a Family Guy és a Doom kollabok megerősítést nyertek

Shiina, a Fortnite egyik neves kiszivárogtatója szerint, a Family Guy és a Doom Slayer kollaboráció megerősítést nyert, hozzátéve, hogy valamikor a jövőben érkeznek a játékba.

A személyes fiókján közzétett tweetjében a következőket írta: „Csak azért, mert sokáig tart, amíg a kiszivárgott kollabok megérkeznek a játékba, ez nem jelenti azt, hogy törölték őket. Mivel az UE livestreamje óta a Family Guy és a Doom Slayer MEGERŐSÍTÉST NYERT”

A szóban forgó élő közvetítés az, ahol az Epic Games az Unreal Engine 5-ről beszélt.

A stream egyik jelenetében egy fejlesztői oldalsávot mutattak be, amely a Fortnite-hoz készülő együttműködések mappáit tartalmazta. Így tudták meg a játékosok, hogy Darth Vader és Indiana Jones is érkezik a játékba.

A lista között azonban két mappa is szerepelt: „FamilyGuy” és „Doom”. De mivel ezek 2022 áprilisában kiszivárogtak, és azóta sem hallottunk róluk, a játékosok elkezdték azt hinni, hogy nem valódiak. Azonban, ahogy a Fortnite készítője, Candywing egyszer már rámutatott, az Epic Gamesnek két évébe telt, hogy összehozza a Travis Scott kollabot.

Ettől függetlenül érdekes lesz látni, hogy az Epic Games hogyan oldja meg, hogy a Family Guy-t a Fortnite-hoz adja. A Doom Slayer viszonylag egyszerű, hiszen más, hozzá hasonló méretű videojátékos karakterek már kerültek a játékba. Peter Griffin tökszerű alakja azonban egy olyan testalkat, amit a Fortnite még nem mutatott be.

Mit gondoltok, Peternek más hitbox kell majd?

Betöltés...
Keresés
Keresés