Méregdrága videókártyát rendelt az Amazonról egy férfi – Ezt kapta helyette

Szinte mindenki ismeri azt az érzést, amikor valamit rendelsz az internetről, és annyira várod, hogy szinte tűkön ülsz, fél óránként csekkolva, merre járhat a csomagod, majd miután megérkezik és kibontod… egy totális csalódás az egész.

Nos ezt az érzést Mauricio Takeda is ismeri, hiszen közzétett egy videót, amelyben a gamerek nagy álmát, egy RTX 3090 Ti videókártyát csomagol ki. Viszont ami a dobozban várta, arra senki nem számított.

A csomag súlyelosztása elég gyanús volt ahhoz, hogy megkérje a feleségét, hogy felvegye a videót. Mint kiderült, igaza volt. Állítása szerint nyugodt ember, de ezúttal azért felkapta a vizet.

Mauricio az Amazon oldaláról rendelte a PALIT GeForce RTX 3090 Ti GameRockot a Prime Days alatt. A brazil piacon mostanában rohamosan csökken az RTX 30-as kártyák ára, de ezt a csúcs kategóriás kártyát picivel több mint egymillió forintért vásárolta.

A lezárt csomagban azonban semmi más nem volt, csak homok.

@maurisousa_ Comprei uma placa de vídeo e recebi potes de areia da @amazon ♬ som original – MauriSousa_

Sajnos ezzel még nem volt vége a történetnek. A sok-sok üzenet ellenére a cég nem tett semmit a probléma megoldása érdekében. Pedig a megrendelést maga az Amazon teljesítette, ne feledjük.

Mauricio azóta pert indított a Small Claims Courtnál. Ez a történet országos címlapokra került, és csak ezután kezdte el az Amazon a probléma helyrehozását.

Veletek történt már ehhez hasonló eset?

Betöltés...
Keresés
Keresés