A TikToker egy Wiiatát csinált a Mazda Miatából – Hogy micsoda?!

A TikToker Tyler Atkin (@ttptng) az elmúlt körülbelül egy hónapban megvált az autója egyes részeitől – például a kormánytól – és Nintendo Wii-kiegészítőkre cserélte azokat.

Atkin egy 1995-ös Mazda MX-5 Miatát egy teljesen más szörnyeteggé szabott át, ami egy új nevet is kapott:

Wiiata.

A TikToker lecserélte a kormányt, a váltót, a szőnyeget és a kéziféket. Ám ez még nem volt elég, mivel az autó hifijétől is megvált, hogy egy Nintendo Wii-t tudjon a helyére csúsztatni ezzel átalakítva az átlagos “unalmas” autót egy tökéletes Wii élménnyé.

@ttptng Replying to @billybowen1 wiiata is well away – and i know y’all want the console radio, stay till the end👀 #fyp #foryou #foryoupage #trending #viral #wii #mariokart #nintendowii #mario #miata #miat #yata #wiisports #wiisportsresort #wiibowling #cars #car #carsoftiktok #cartok #carhub #cartokhub ♬ Low Down – venbee & Dan Fable

Most már csak annyi volt hátra, hogy útra keljen az autóval, ami technikailag működött is. Úgy értem, igen, vezethető, ahogy láthatjátok. És a váltó/kézifék cseréje pusztán kozmetikai döntés, de az, hogy egy ilyen kicsi kormánnyal próbáljuk megfordítani az autót, nem tűnik szórakoztató (vagy biztonságos) időtöltésnek!

@ttptng Reply to @oulun_raipein Thumbs up for the neighbour that called me an idiot🤣 catch the wiiata at a show near you🤪🤡 #fyp #foryou #miata #yata #miat #japcars #ukcarscene #foryoupage #cars #wii #mariokart #mx5 #steeringwheel #nardi ♬ Angeleyes (Sped Up Version) – tuna (SVT HOT)

Természetesen a TikToker hozzátette, hogy ez csak egy meme autó és nem fogja ilyen állapotban vezetni.

Mit gondoltok, mennyire unatkozott?

Betöltés...
Keresés
Keresés