Lejáratta magát a női Valorant csapat! – Az egyik játékos barátját küldték versenyezni

Az Astral Clash LAN-döntőjébe kvalifikált Fallacy-t és játékosukat, “Mars”-ot azzal vádolták, hogy az online selejtezők során megengedte barátjának, a TSM Academy korábbi tagjának, Payennek, hogy helyette játsszon.

Egy névtelen dosszié terjedt el, amely “bizonyítékok sokaságára” hivatkozik, amelyek arra utalnak, hogy a csapat Payent használta beugróként.

A legfontosabb bizonyítékok között szerepelnek olyan Twitter-klipek, amelyeken az látható, hogy Mars különböző billentyűkombinációkat és beállításokat használ a játékok között.

A billentyűkombinációk, amelyek között váltogat, megegyeznek azokkal, amelyeket Payen használ, még a minimap méretét is módosítják a játékok között. A célkeresztek és a képernyőfelbontások is megváltoztak.

Emellett Mars teljesítményének drasztikus növekedésére is rámutattak.

Az Astral Clash előtt az ACS-ben átlagosan 100 körüli értéket ért el, de az esemény alatt 297-es átlagot produkált.

A bizonyítékok itt nem érnek véget. Payent látták gyakorolni a Fallacyvel az eseményt megelőző napon, miközben Mars feltűnően hiányzott a felállásból. Az esemény körül a Twitteren közzétett klipek kizárják Mars hangkommunikációját – köztük egy Dignitas elleni 1v4-es Ace clutchot -, és felmerül a gyanú, hogy valamit rejtegetnek.

Mars és Payen egyelőre nem nyilatkozott a vádakkal kapcsolatban. Mars a dosszié megjelenése óta priváttá tette Twitter-fiókját, míg Payen nem nyilatkozott nyilvánosan. Fallacy szintén hallgatott az állításokról.

Mit gondoltok, valóban illegális cseréről volt szó?

Betöltés...
Keresés
Keresés