Őrület: Ismét „swattolták” a híres Apex Legends streamert

A swatting nagyon veszélyes tendenciává vált a streaming világában – ahol a rosszindulatú nézők azt állítják, hogy túszhelyzet, vagy más súlyos jogsértés történik a streamer címén. Ez azt eredményezi, hogy a rendőrök razziát tartanak a streamer otthonában, esetleg megbilincselik őket, vagy akár tüzet is nyitnak.

Július 30-án ImperialHal egy újabb „támadás” áldozata lett. A profi Apex Legends játékost korábban két alkalommal is célba vették már a rosszakarói, így sajnos már meglehetősen rutinosnask mondható ezekben a helyzetekben. Ez a razzia így különösen nyugodt volt a korábbiakhoz képest.

Éppen a csapatával Rankedozott ImperialHal, amikor egy rendőr belépett a szobájába. Egy hangos kopogtatás a belépés előtt, majd egy kopogtatás a vállra.

ImperialHal felpattant, megriadva a hívatlan jelenléttől a szobájában. A streamelő gyorsan megértette, mi is történik és csendesen befejezte a streamet. Ezúttal nem történt üvöltözés, pánik, csak egy gyors kilépés.

Miután visszatért, a társainak elmondta mi történt, akik természetesen le voltak sújtva. A rendőrség sem tud ezzel mit kezdeni, csak a munkájukat végzik és muszáj minden egyes bejelentést komolyan venniük.

„Azt mondták, tennem kellene valamit, de mit tehetnék? Igazából nem tudok ezzel mit kezdeni.” – mondta ImperialHal a nézőknek.

Ahelyett, hogy aznapra leállította volna a dolgokat, ImperialHal tovább folytatta a műsort, s pár győzelmet is felhalmozott.

Betöltés...
Keresés
Keresés