TikTokon táncolt a diákjaival, kirúgták a tanárt

Jania Ashay tanárt elbocsátotta az iskolája, miután a munkatársai „profikhoz nem méltónak” minősítették, mert részt vett egy TikTok táncban két diákjával.

Egy másik TikTokernek válaszolva, akit a tartalma miatt kirúgtak, Jania Ashay nemrég megosztotta saját történetét a platform miatti nehézségekről. „Ez valójában egy nagyon traumatizáló élmény volt, de azt hiszem, eléggé meggyógyultam ahhoz, hogy megosszam” – kezdte.

Ashay szerint azért rúgták ki, mert két tanítványával egy családbarát táncot forgatott a TikTokra. Az ebédszünetben a diákok nem telefonálhatnak, ezért a munkatársak úgy érezték, Ashay szakszerűtlen magatartást tanúsított, amikor egy mobilappal készített videót.

 

@heyniaa_ #stitch with @itslexilarson dont worry sis theyll regret it real soon!! #firedfromtiktok ♬ original sound – Jania Ashay

A vezetőség először behívatta a diákokat, majd diszkréten arra kérték őket, hogy töröljék ki a TikTok videót, valamint megkérték őket, hogy erről az érintett tanárnőnek ne szóljanak. Már itt elkezdődött ez a nyakatekert helyzet, viszont ebből is látszik, hogy mennyire árnyaltan akarta ezt intézni az intézmény. Mivel azonban a diákok jóban voltak Ashayvel, azonnal odamentek hozzá, és figyelmeztették a történtekre.

Nem sokkal ezután Ashayt behívatták a HR-osztályra, majd pedig kirúgták az ártalmatlan TikTok miatt.

Ashlay úgy látja, hogy komoly katalizátora volt a történetnek egy bizonyos fokú előítélet, amit a munkakörnyezetében tapasztalt. A menesztett tanárnő azt mondja, tanult az esetből, jelenleg világot jár.

Betöltés...
Keresés
Keresés