A Dragonflighttól kezdve nem kell annyit szintezzünk a WoW-ban

Egyenesen a Blizzardtól jött az információ, a Dragonflight kiegészítő megjelenésével szignifikánsan csökken a megszerzendő XP száma az első és a hatvanadik szint között.

Az egyik legkomolyabb átalakítást az 1. és a 10. szint között fogják érzékelni a játékosok, itt ugyanis közel a felére csökken az idő, amíg eljuthatunk a felső határhoz. Ezután kissé szokványosabb, “farmolgatósabb” időszak jön egészen a 31. szintig, ahonnan ismét felgyorsulnak az események a korábbi viszonyokhoz képest.

Ahogy fenti ábra is mutatja, a WoWHead számításai szerint akár 77%-os XP-kritérium csökkenést is lehet majd tapasztalni a Dragonflight szintezése közben. Persze van, ahol igyekeztek a fejlesztők kiegyenlíteni a diagramot, viszont az a közel 19%-os emelkedés a huszadik és a harmincadik szint között nem lesz elegendő.

S az az igazság, hogy véleményem szerint ez nem gond. Akinek hosszú szintezésre fáj a foga, annak ott vannak a Classic szerverek, aki pedig az új területeket, játékelemeket, módokat és lehetőségeket szeretné megízlelni, annak pedig ott lesz a Retail, amiben így majd attól sem kell tartani, hogy felhúzzunk egy esetleges új karaktert. PErsze valószínűleg így is napokba fog telni maxosra rántani valakit, de az biztos, hogy többek számára lesz ez így hívogató, mint a régebbi rendszer.

Betöltés...
Keresés
Keresés