Íme az “új” Udyr! – A Lélekvándor hivatalos játékmenet-előzetese

Már többször írtunk nektek Udyr VGU reworkjéről, és annak hosszas folyamatáról, de már nem kell tovább várnunk.

A Riot Games hivatalosan is bemutatta az új Udyrt egy tegnap késő este megjelent trailerrel.

A YouTube-on közzétett videó Udyr új alapformáját mutatja be, a képességeinek új effektjeivel együtt.

A rövid trailerben Udyr beszél a szellemek erejéről, miközben bemutatja a képességeit, kezdve a “medve erejével”, amely lehetővé teszi Udyr számára, hogy medveszerű karmokat idézzen meg, amelyek valamiféle elektromos erővel is rendelkeznek, hasonlóan Volibear passzívjához.

Második képessége a “kos lendületéhez” kapcsolódik, ami lehetővé teszi Udyr számára, hogy megidézze az állat szarvát, és Ornn végső képességéhez hasonlóan minden ellenfelet, akit eltalál, elkábítson vele.

A következő a “vadkan akarata”, amely úgy néz ki, hogy pajzsot, valószínűleg némi páncélzatot és varázsellenállást biztosít Udyrnak.

Végül, de nem utolsósorban az utolsó bemutatott képesség Udyr számára a “főnix jeges dühe”, amely Anivia erejéhez kapcsolódik. A végső képességéhez hasonlóan Udyr úgy tűnik, hogy hóvihart idéz, amely kárt okoz és lelassítja a megtámadott ellenségeket.

A lore-jából a League-rajongók tudják, hogy Udyr kétféle erővel harcol az egyensúly fenntartásáért Runeterra északi régiójában: fizikai és szellemi erővel. A rajongók ezt a kettősséget láthatják a játékmenet-frissítésről szóló videóban, ahol Udyr AP és AD támadásokat is intéz ellenségei felé. Sőt, elmélyíti a kapcsolatot a szellemekkel, akiktől erőt vesz.

Udyr új látványvilágával és játékmenetével végre kiderült, a League játékosok arra számíthatnak, hogy a frissített Lélekvándor a következő hónapokban megérkezik az élő szerverekre.

Te várod már?

Betöltés...
Keresés
Keresés