Mi a franc az a Pink Sauce? – Most végre utánajártunk ennek is!

2022 júliusában a TikTokot teljesen bevette a Chef Pii nevű felhasználó által készített rózsaszín szósz. Felhasználók millióinak figyelmét keltette fel a csodálatos színe miatt, – valamint a termékkel kapcsolatos potenciális élelmiszerbiztonsági aggályok miatt.

Bár a felhasználókat lenyűgözte a szósz, sokan kíváncsiak voltak arra, hogy pontosan milyen összetevőkből áll.

Most egy TikToker pedig megpróbálta újraalkotni azt. Az eredmény az eddigi egyik legvirálisabb videója lett, amely a posztolást követő egy hét alatt több mint 11,8 millió megtekintést ért el. Gomes összeszedte az összes hozzávalót:

vizet, napraforgóolajat, sárkánygyümölcsöt, nyers mézet, fokhagymát, ecetet és rengeteg fűszert.

Végül az általa főzött főzet túlságosan olajos és csúszós volt ahhoz, hogy a rózsaszín szósz megfelelő reprodukciója legyen, ami furcsa volt, tekintve, hogy pontosan követte az összetevők listáját a flakonon. Így hát utánanézett, hogy miért.

A videót ITT nézheted meg.

Kiderült, hogy a rózsaszín szószban valójában lehet egy nagyobb mennyiségű majonéz is, valamint a kötőanyagként szolgáló xantángumi, így Raphael is beledobott egy keveset, hogy sűrűbb állagú legyen, ami működött is.

Bár az így kapott termék egy kicsit sűrűbb volt, mint az eredeti rózsaszín szósz, Raphaelnek sikerült rekreálnia a pontos színt.

Te megkóstolnád ezt a szószt?! 

kép/forrás: TikTok

Betöltés...
Keresés
Keresés