“A LoL miatt tudtam nyugodt maradni” – Mondta a tolvajt megkéselő boltos

Ha egy hangyányit is otthon vagytok a Reddit világában, vagy az internet csöppnyit mélyebb bugyraiban, akkor biztosan találkoztatok már azzal a felvétellel, ahol egy fiatal bolti eladó ŐRÜLETES nyugodtsággal szurkálja meg a maszkos tolvajt.

Nos, a felvételen szereplő fiatalember történetesen indított még egy Reddit AMA posztot is, ahol kérdezhettek tőle mindenfélét az olvasók – azóta ezt törölte, hiszen jogilag is kérdéses a dolog, de az internet nem felejt.

“Úgy szurkáltad meg, mint akinek van némi tapasztalata a dologban. Ez volt az első alkalom? Vagy korábban is játszottál végig hasonló helyzeteket a fejedben?” – kérdezték tőle a bejegyzése alatt.

És erre jött a válasz, amit jó eséllyel felfújnak majd a nagy “játékellenes” portálok…

“Soha nem voltam még ilyen vagy ehhez hasonló helyzetben. De úgy érzem, hogy a LoL és a TFT által megtanultam nyugodt maradni a feszült helyzetekben is. Érdekes, hogy ezek a dolgok a való életben is alkalmazhatóak” – magyarázta a boltos.

Két irányból is lehet nézni ezt a dolgot: tényleg remek, hogy ekkora önuralmat tanulhatnak egyesek a játékokból. Vagy úgy is, hogy ilyen hidegvérrel szurkáló “pszichopatákat” nevel néhány videojáték – melyik lehet az igazság?!

A felvétel még mindig megtalálható online, de érthető okokból most ezt nem tennénk ide. A YouTube platformon könnyen megtaláljátok, ha érdekel titeket. Egyébként az eset Las Vegas egyik kisebb boltjában történt, a tolvaj pedig túlélte a támadást.

Egyelőre még nem tudni, hogy a boltosnak szembe kell-e néznie jogi következményekkel, de az biztos, hogy a Reddit AMA alatt irkált gondolatai szinte biztosan megnehezítik majd a dolgát.

Szerinted jó vagy rossz az, amire a LoL “tanította”? 

kép/forrás: Reddit, Johnny Nguyen, 8 News NOW Las Vegas, web.archive.org

Betöltés...
Keresés
Keresés