Hivatalosan is bemutatták a Modern Warfare 2 első multiplayer mapját!

A Modern Warfare II multiplayer módjáról egyelőre nem sok részletet lehet tudni, de az Activision lassan lerántja a leplet, hogy a rajongók izgatottan várják a közelgő megjelenést.

A CDL Champs 2022-n nemcsak a teljes béta menetrendjét – amit ITT találtok, és a multiplayer leleplező eseményt jelentették be, hanem bemutatták a Marina Bay Grand Prix-et is, egy olyan mapot, amely a Forma-1 kultúrájából merít, és egy újfajta arénában állítja egymás ellen a játékosokat.

A Grand Prix egy mid-range aréna Szingapúrban, ahol a játékosok egy versenypályán és annak környékén csatáznak majd.

A Grand Prix  már júniusban kiszivárgott a COD Mobile-ban talált fájloknak köszönhetően, ám ez az új hivatalos megjelenés sokkal jobb képet ad arról, hogyan fog kinézni a pálya. Nekem egyelőre bejön a map, de van pár kivetnivaló azért. Mint például a sok egy helyben álló autó, mint fedezék.

Ezek mögé úgy el lehet bújni, hogy egyáltalán nem fognak látszódni mögöttük a camperek. Illetve az egész map egy picit sötétnek bizonyul, ami szintén nehézségeket okozhat a láthatóságban.

Ami még remélem, hogy a map része lesz, az a Formula 1-es autók, amik néha elhaladnak a pálya mellett. Ez tökéletes pillanatot adnak a játékosoknak, hogy megkerüljék az ellenfeleiket, hiszen az autók hangja teljesen elfedné a lépteket.

Neked tetszik a map?

Betöltés...
Keresés
Keresés