Irigység vagy csalás? – Egy újabb (ártatlan?!) Call of Duty streamert tiltottak

A Call of Duty közösség számára nem idegenek a hackek, exploitok és glitchek. A Raven Software hónapok óta folyamatosan oltja a Warzone hibáinak tüzét,

de egy dolog, ami rendszeresen sújtja a CoD játékosokat, az az aimbotting.

A Twitch streamer MPControlWard viták középpontjában találta magát, mivel a CoD közösség átfésülte azokat a felvételeket, amelyeken állítólag aimbotot használ a Modern Warfare-ben.

A redditor Zaxoe hívta fel a figyelmet MPControlWard játékmenetére, amelyen a streamer minimális erőfeszítéssel semmisíti meg a Modern Warfare játékosokat.

“Van egy flick aimbotja egy wallhackkel párosítva” – mondta a Redditor, aki ezzel a klippel indokolta, hogy a streamer csal.

 

A streamer elárulta, hogy kitiltották a Twitchről “többjátékos játékban való csalásért”, ami arra utal, hogy a Redditről származó vádak miatt jelentették őt.

“Szóval feltételezem, hogy ez egy automatikus tiltás volt a jelentésekből (lol), amit ez a Reddit-poszt okozott” – posztolta.

Néhány játékos azonban úgy gondolta, hogy nem lehetett bizonyítani, hogy bármi csalás történt.

Az egyik játékos, sejpuV azt mondta: “Sajnálom, de ez nem bizonyíték az aimbottingra lmao”, amire a következő válasz érkezett: “Igen, én is erre gondoltam, van egy haverom, aki ilyen klipeket lő, és mindig dühöngenek rá az emberek, hogy csal”.

Mellesleg a szóban forgó streamer a top 10-es rekordot tartja a Kovaak’s aim trainer programban, ami alátámaszthatja a flickelések pontosságát. Illetve ha megnézitek a videóban az egerét pontosan úgy mozgatja, ahová céloz.

Szerinted tényleg csal/csalt a streamer?!

videó forrás: livestreamfails.com

Betöltés...
Keresés
Keresés