Még mindig szenvednek a LoL játékosok a Star Guardian eventtel – Kompenzáció?!

A League of Legends kliensének egy jelentős hibája megakadályozza, hogy a játékosok láthassák és átvehessék a küldetésekből származó jutalmakat, beleértve a folyamatban lévő, korlátozott ideig tartó Star Guardian eseményhez kapcsolódó jutalmakat is.

Sok játékos észrevette a múlthéten, hogy a küldetések teljesítéséért járó jutalmak nem jelentek meg a raktárukban, függetlenül attól, mennyi ideig várták, hogy megjelenjenek. Ezután észrevették, hogy miközben pontokat gyűjtöttek a Star Guardian esemény történeteihez, a mérföldkövekhez kapcsolódó jutalmakat sem kapták meg.

Az előző hét elején a küldetések és a Star Guardian esemény fül karbantartás miatt teljesen eltávolításra került a kliensből.

Amióta újra elérhető, egy értesítés közli a játékosokkal, hogy mindkét funkció továbbra is “időszakos hibákkal” szembesül, ami megakadályozza, hogy a játékosok megkapják a jutalmakat, vagy hogy a küldetéseket egyáltalán úgy tekintsék meg, mintha már teljesítették volna azokat.

Riot Mikouz, a League eseményeinek játékproducere egy Twitter posztban részletezte, hogy ez a probléma abból adódik, hogy “a kiosztott jutalmak száma sokkal magasabb, mint amit a Riot várt”. Pontosították, hogy a jutalmak megjelenése a játékosok raktárában eltarthat néhány napig, de a probléma fennállása esetén forduljanak a Riot ügyfélszolgálatához.

Ezt magyarul is megtehetitek!

 

Az eseménybérletet megvásárló játékosok voltak a leghangosabbak ezzel a problémával kapcsolatban, mivel a bérlet tartalmaz egy exkluzív Missions tracket, amely olyan tárgyakkal jutalmaz, mint a Star Guardian Orbs, Mythic Essence és Masterwork Chests.

A bérlettel rendelkező játékosok számára van egy ismétlődő küldetés is, amely 10 Star Guardian érmét jutalmaz, – ezt sokan már majdnem egy hete nem tudták megigényelni.

Jelenleg nem világos, hogy a Riot mikor fogja megoldani ezeket a problémákat. Már csak egy hét van hátra a League Star Guardian eseményéből.

Mit gondolsz, mivel kellene kompenzálni a játékosokat?

Betöltés...
Keresés
Keresés