Őrületesen sokat fogyott a legkedveltebb FIFA videós, Danny Aarons

Danny Aarons az elmúlt években megreformálta a FIFA-tartalomgyártást és új életet vert az egyébként szürkén tengődő szcénába. Ő volt az, aki elsőként volt képes mémcunamikkal életet adni a videóinak, ráérezve arra, hogy talán ebben az esetben a szórakoztatás van előtérben és nem a foci.

Persze a számok és a mérföldkövek magukért beszélnek, Aarons videós trendjei nem egyszer motiválták az EA Sportsot arra, hogy szokatlan speciális lapokkal jelentkezzenek. Így lett igazi FIFA legenda Miura, vagy éppen Silas.

Viszont sajnos Danny Aarons is azok közé az emberek közé tartozott, aki fiatal kora ellenére nem vette komolyan az egészséget, s a streamelés és videózás mellett nem fordított elég időt önmagára. Nagy darab, kövér srácként ismerhették meg az emberek.

Két éve viszont úgy döntött, hogy eleget terhelte a szervezetét, változtatni fog. Kialakított magának egy kalória deficites diétát (ez nem jár megszorításokkal, csupán csak kiszámolta, hogy összesen mennyi kalóriát vihet be egy nap) és bevezette a napi testmozgást, ami az ő esetében a séta.

Az eredmény magáért beszél, ha úgy vesszük minimális energiabefektetéssel sikerült hatalmas életminőség-javulást elérnie. Reméljük Danny példája sokakat motivál majd arra, hogy változtassanak a kellemetlen szokásokon és kezdjenek el elindulni az egészséghez vezető úton.

Betöltés...
Keresés
Keresés