Szóval akkor Kecleon sosem kerül már be a Pokémon Góba?!

A Pokémon Go, hat évvel a megjelenése után is rengeteg Pokémont szerepeltet a játékban. A játékosok azóta is gőzerővel gyűjtik őket, hogy valóban megszerezzék mind. Azonban, míg a Niantic kiadta az összes 1. és 2. generációs, valamint a legtöbb nem legendás Pokémont a 3-6. generációkból, egy Pokémon hiánya feltűnő.

A rajongók szinte biztosak benne, hogy a 3. generációs Kecleon egyszerűen soha nem fog megjelenni a mobiljátékban.

A fent említett lista egy bizonyos lmartins06 nevű Reddit-felhasználótól származik, aki a TheSilphRoad subredditen tett közzé egy bejegyzést, melyben a Pokémon Go minden kiadatlan Pokémonját bemutatja a 6. generációig.

With the release of the Galar birds and the last missing Genesect form, here are all the remaining unreleased Pokémon from generations 3 through 6 including the last Galarian Forms and evolution. from TheSilphRoad

A listán számos mitikus Pokémon, többféle formájú Pokémon és regionális változatokkal rendelkező Pokémon is szerepel, de az egyetlen kivétel: Kecleon.

“De most komolyan, mi a fene van Kecleonnal?” – kérdezte jfleck13.

Mások is hasonló zavarodottsággal válaszoltak jfleck13 kommentjére, mint például NervousLittleSheep, aki szerint “annyi lehetőség volt már Kecleon kiadására, de folyton Ditto-t választják helyette”.

Másrészt néhány edző egyszerűen feladta a reményt, hogy az álcázó kaméleon Pokémon valaha is bekerül a játékba.

“Meggyőződésem, hogy Kecleon valahol egy börtönbe van zárva, és a Niantic soha nem fogja nekünk kiadni” – mondta hotterpocketzz.

Bár a Niantic tavaly azt állította, hogy hamarosan érkezik egy “speciális kiadás” Kecleon számára, ez a speciális kiadás még mindig nem valósult meg.

Egyelőre a rajongók csak azon tűnődhetnek, hogy pontosan mi tartja vissza Kecleont attól, hogy csatlakozzon a többiekhez.

Mit gondoltok, hol bujkálhat ez a Pokémon?

Betöltés...
Keresés
Keresés