A streamer azt állítja, hogy nem Verdansk a legjobb map – De akkor melyik?!

Verdansk 2021. december 8-a óta hiányzik a Warzone-ból – ekkor indult el a Vanguard integrációja. Azóta az eredeti mapot a Caldera váltotta fel, ami megosztotta a játékosbázist.

Míg a Fortune’s Keep népszerűnek bizonyult a közösség körében, a Caldera továbbra is megosztó, és sok játékos követeli Verdansk visszatérését. A visszhangok és számos petíció ellenére a Raven Software részéről nem érkezett hivatalos bejelentés.

Azonban Symfuhny elárulta, hogy szerinte Verdansk nem olyan jó, mint amilyennek az emberek beállítják.

Amikor megkérdezték, hogy melyik a kedvenc Warzone térképe, Symfuhny meglepte a chatet a Verdanskról alkotott véleményével.

„Attól függ” – mondta a streamer. „Verdansk volt a játék csúcspontja, de nem azért, mert jó pálya volt. Hanem azért, mert a Warzone akkor, amikor kijött, Warzone volt… és senki nem ment ki, igaz?”.

Sok ember számára a Warzone tökéletes menekülést jelentett egy olyan időszakban, amikor a világ távol tartott minket a körülöttünk élőktől. A streamer szerint ennek a nosztalgiának köszönhető, hogy a Verdansk az újabb kiegészítésekhez képest ilyen népszerű pálya lett.

„Jelenleg Fortune’s Keepen érezem magam a legjobban. Ha a csúcsszórakozásról beszélünk, akkor Verdansk a nyerő, de hogy szerintem ez a legjobb? Nem. Nem igazán akarok választani Verdansk és Caldera között, szerintem mindkettő eléggé meh. Remélem, hogy a Warzone 2 map jó lesz.”

Hogy a Raven Software valaha is visszahozza-e Verdanskot valamilyen formában a jövőben, azt még nem tudni, de egyelőre a közösségnek csak várnia kell, hogy mit hoz a közelgő játék.

Mit gondolsz a streamer véleményéről?

Betöltés...
Keresés
Keresés