Örülünk vagy sem? – Letaszították a trónról a H4 Blixent

A Warzone meta mindig változik (kivétel az NZ meta, mert az hónapokig sújtott minket), különösen a jelenlegi 4. szezonban, ahol számos fegyverbuff és nerf azt jelentette, hogy a meta változatos és sokféle, több életképes fegyver használható, és nem csak egy domináns AR tépi le a fejeket szerte a térképen.

Ennek ellenére a H4 Blixen már jó ideje az elsőszámú SMG maradt, amely tökéletes a közelharcokhoz, és egyhangú választás mindenkinek, aki a Calderát, Fortune’s Keepet vagy a Rebirth Islandet járja.

Bár a különbség idővel csökkenni kezdett, a Blixen továbbra is népszerű – de a WZRanked szerint már nem vezeti a meta ranglistát.

Miután augusztus 8-án a Blixent nerfelték, egy sebzéscsökkentéssel és egy hibajavítással, ami miatt kissé kevésbé volt hatásos, gyorsan egy másik Vanguard SMG alá esett, és az Armaguerra 43 lett a legnépszerűbb SMG választás a Warzone-ban.

 

Jelenleg az Armaguerra pick aránya 7,14-re emelkedett – ami enyhe növekedést jelent a Blixen 7,10-es értékéhez képest.

Mindazonáltal a KD és a győzelmi arány tekintetében még mindig nem ér fel a Blixenhez. Az Armaguerra átlagos KD-ja a WZRanked szerint 1,29, ami egy lépéssel a Blixen 1,40-es értéke alatt van. Hasonlóképpen, a győzelmi aránya 4,33, ami alacsonyabb, mint a Blixen 4,45-je, de még mindig felfelé ível.

Mit gondoltok, melyik a jobb fegyver, ha nem csak a metát nézzük?

Betöltés...
Keresés
Keresés