A Warzone játékosok követelik a Champion of Caldera LTM állandóvá tételét

A rajongóknak nem sikerült úgy megszeretniük Calderát, mint Verdanskot, és bár a Fortune’s Keep bevezetése sok játékosnak újra felélesztette a játék iránti szeretetét, mégsem érte el teljesen ugyanazt a magasságot.

Ennek ellenére mindig vannak bizonyos új funkciók, módok, fegyverek és egyéb újdonságok, amelyek segítenek a játékosoknak újra beleszeretni a játékba, és most a Champion of Caldera hihetetlenül népszerűnek bizonyul.

Az LTM-et először a Season 3 Reloadedben mutatták be. A módban a lootolás vagy az ingyenes Loadout drop kivárása helyett a választott loadouttal spawnolsz be egy folyamatosan záródó körben, ami azt jelenti, hogy az akció gyorsabb, és a camperek gyorsan kipusztulnak, ha úgy döntenek, hogy túl sokáig ülnek a gázban.

Bár az LTM a játék indulása óta rendszeresen ki-be járkált a játékból, a játékosok most azt kérik, hogy tegyék állandóvá.

“A Champion of Caldera Trios egy rohadt jó mód” – mondta a Warzone játékos, chopbustre, hozzátéve, hogy “maradnia kell”!

Champion of Caldera Trios is a freaking awesome mode. Needs to stay! from CODWarzone

Más így kommentált: “A játékérzékem és a játékkészségem drámaian javult az elmúlt héten. Én egy 1 KD-s játékos vagyok, aki 1,6-ra emelkedett, mióta ezt a módot játszom”.

A poszt több száz upvote-ot és kommentet kapott, és a legtöbben teljes mértékben egyetértettek azzal, hogy a játékmódnak állandónak kell lennie.

Mit gondolsz, szerinted is jó ötlet lenne?

Betöltés...
Keresés
Keresés