Az új SBC formula mérsékelheti a FIFA 22 Gold lapjainak árát

A FIFA szezonokon végén, amikor visszatérnek a csomagokba a legjobb speciális lapok, sajnos Gold Rare hiányban szokott szenvedni a közösség. Nehéz olyan lapot nyitni, ami használható egy 85,vagy 86-os csapatot igénylő SBC-ben. Pláne úgy, hogy ha a fejlesztők 17-20 Squadot kérnek el egy Moments lapért.

Ezeket a kereteket most már nehezebb feltölteni töltelék lapokkal, mint magasértékű fodderrel. Épp ezért vannak olyan 81-es lapok, amik 5000 Coin környékén cserélnek gazdát.

Ezen némiképp most segít az EA Sports, ugyanis a kanadaiak rájöttek, hogy speciális lapokat is kérhetnek a közösségtől bizonyos kirakósokban.

Ott van példának okáért Griezmann új lapja. A francia támadóért papíron 8 csapatot kér a kiadó, ám ebből igazából csak 3 tényleges keret. A maradék öt speciális lapokat kér, pár Shapshiftert, FUT Birthdayt, vagy éppen TOTS-t.

Ez lehetőséget ad arra, hogy a speciális lapok ára is kicsit feljebb kússzon a piacon, valamint arra is, hogy a Gold lapok árai ne szálljanak el a Marsig. Jó lépésnek tűnik, reméljük látunk még ilyesmit.

Betöltés...
Keresés
Keresés