Egy jó játék a trópusi pálmafák alatt?! – Így utaztatja magával gépét a gamer

Ez a gamer egy Panamában található, hálózaton kívüli szigetre való költözésre készülve építette meg saját hordozható (és vízálló) PC-jét.

A méret nem számít ennek a hordozható számítógépnek az esetében, hiszen ezt képes volt feláldozni a teljesítmény érdekében. A gépben egy RTX 3090, egy 16 magos Ryzen 9 5950X, 128 GB DDR4-3200 RAM, egy 2 TB-os NVMe SSD és egy 4 TB-os 2,5″-os SSD található.

A radiátor ventilátorai szabadon vannak (bármennyire is csábító lenne beledugni az ujjadat), hogy hűvös levegőt szívjanak a setupba, a GPU ventilátorok pedig a felhevült levegő kiáramoltatására szolgálnak.

Amikor a repülőjáratokra való beszállásról van szó, a Reddit-felhasználó technicallyinpanama azt mondta, hogy a kütyü számára csak egy pálcika tesztet kellett elvégezniük. Ezt valószínűleg a robbanóanyagok miatt kell elvégezni.

Since we’re showing off our travel-ready PCs… Here’s the one I built before moving to a tropical island! from pcmasterrace

Páran a „vízálló” részre kíváncsiak a konstrukcióban. Annak érdekében, hogy a setup biztonságosságát letesztelje, technikailaginpanama bedobta a tokot egy medencébe. „A PC hardvere valójában nem volt a tokban a teszt során, nem vagyok én ANNYIRA őrült” – magyarázta.

„Papírtörlővel töltöttem meg a tokot, mielőtt beledobtam a medencébe, és néhány percre belemártottam, hogy megbizonyosodjak arról, hogy nem szivárog be víz. Nem szivárgott, de még mindig nem szeretném újra tesztelni a PC-vel benne”.

„Csak biztosítékra volt szükségem, hogy minden rendben lesz, ha nagy esőn kell keresztülmennie, vagy ha szállítás közben az óceánba esik.”

Te is örülnél egy ilyen hordozható gépnek, mi?

Betöltés...
Keresés
Keresés