Már elérhető a Reaver bundle a VALORANT boltban! – Te megveszed?

Eljött az idő, a várakozásnak vége: a VALORANT Episode Five új Reaver bundle-je már hivatalosan is él a játékboltban.

Az új csomag, hivatalos nevén a Reaver Episode Five bundle, a Run It Back Two bundle-t váltotta fel a boltban a kiemelt csomagként. A gyűjtemény augusztus 16-ig elérhető.

A Reaver Episode Five bundle pontosan 7100 VALORANT pontba kerül. A csomag tartalmazza a Reaver skineket a Phantom, az Odin, a Spectre és a Ghost fegyverekhez. Emellett tartalmazza a Reaver Episode Five Karambit kést, egy animált Reaver spray-t, egy Reaver player cardot és két Reaver gun buddyt.

Ha az összes tárgyat csomagban vásárolod meg, a lista szerint 5525 VALORANT pontot spórolhatsz meg, szemben az összes tárgy egyenkénti megvásárlásával. Mindegyik Reaver fegyver skinje a négy hagyományos Reaver színváltozattal bővíthető, valamint a VFX, az animáció és a finisher fejlesztésekkel. A Karambit szintén tartalmazza a színváltozatokat és a VFX frissítést.

Ha a csomagot közvetlenül a megjelenés után próbálod megvásárolni, előfordulhat, hogy egy hibaüzenetbe ütközöl, amely a VALORANT pontvásárlási oldal időtúllépésével jár.

Nincs rá esetleg elég pénzed? Nézd meg a kedvenc profi játékosod Twitterét, valószínűleg valamilyen giveaway-t tartanak.

Te megveszed?

Betöltés...
Keresés
Keresés