Megjelent a hatalmas Ninja a Calderán, máris csalással vádolják – Szerinted?!

Biztosan nem kell bemutatni nektek Ninját, a Twitch egyik legnagyobb sztárját, aki a Fortnite korai időszakában rengeteg követőt és nézőt szerzett. Azóta már több játékban is kipróbálta magát, de a Warzone-t már egy jó ideje szüneteltette.

Nemrég úgy döntött, hogy kipróbálja a megosztó Calderát, és nem telt el sok idő, mire a játékost csalással vádolták.

Ninja egy kicsit idejétmúlt loadouttal ugrott vissza a játékba, amiben a Kar98k és az MP40 szerepelt, – itt inkább a Kar98k a kérdéses választás, mivel sokak kedvencét a halálba nerfelték.

Ez viszont nem tartotta vissza Ninját, hiszen 7 killel a zsebében egy Redeploy Ballon segítségével próbálta megkeresni a következő áldozatát, aki rá is lőtt!

Ninja ezért gyorsan landolt egy pontos és tiszta fejlövéssel likvidálta az ellenfél játékost, ami egy meglehetősen vádló halálkommentet eredményezett:

“A pokolba is, ez csal!”.

A megjegyzéstől Ninjából egyszerűen kitört a nevetés, mielőtt felkiáltott volna: “Ez fantasztikus!”.

Ezután a szokásos módon folytatta a munkáját, és a klippel kapcsolatos tweetjében a Warzone hangulatát “makulátlannak” írta le.

Ninja azt is elmondta, hogy azért tér vissza a Warzone-ba, hogy “lerázza a rozsdát az új MW battle royale előtt”. Tehát egyértelmű, hogy még Ninja is fel van pörögve, és nagy erőkkel készül a Call of Duty: Modern Warfare 2 megjelenését követő Warzone 2-re.

Téged vádoltak már meg ilyesmivel?

Betöltés...
Keresés
Keresés