“Nem vitás, ez borzalmas” – Gyűlöli a vadiúj anime skint a WZ közösség

Az Activisionnek két próbálkozásba is beletelt, hogy elkapja az Attack on Titan crossoverét. A Warzone játékosok kezdetben a fejlesztőket ostorozták a szupergagyi Levi skin miatt – totál jogosan.

Aztán februárban a Warzone egy új “Armored Titan” csomaggal bővült, és a játékosok megszállottan rajongtak a továbbfejlesztett AoT kollabért. De úgy tűnik, hogy ennek ellenére sem lettek nagy anime rajongók.

Tegnap érkezett meg ugyanis a 2.400 CP-s Tracer Pack – Ultra Skin Bitrate Banger Reactive Mastercraft bundle – ami szerintünk k*rva jól néz ki, mégis a közösség veterán “keménymagja” utálja.

Egy ilyen Warzone rajongó létrehozott egy Reddit bejegyzést, amelyben véleményeket kért a skincsomagról, és a játékosok nem fogták vissza megvetésüket. Az egyik játékos azt írta: “Alig várom az MW2-t, hogy egy időre magunk mögött hagyjuk ezt a bohócműsort”.

Egy másik felhasználó hozzátette: “Ez szörnyű. Megrémít. Ez azt jelenti, hogy azok az emberek, akik a CoD-on nőttek fel, már nem a célközönség. A Fortnite közönsége az, és ez az, ami eladható”.

Egyetértve az érzésekkel, egy Warzone játékos így érvelt: “borzalmas, és ez nem vita tárgya”.

Nektek tetszik? 

Betöltés...
Keresés
Keresés