S1mple leszólta a CS:GO fejlesztőit: „Adjatok pár milliót, majd én megcsinálom!”

S1mple nem bírta magában tartani a véleményét és volt pár szava a Valve CS:GO fejlesztőihez.

A játékos nem csak a profik, hanem az alkalmi játékosok szemszögéből is kifejezte elégedetlenségét a játék állapotával kapcsolatban. S1mple azt mondta, ha a Valve adna neki néhány millió dollárt, akkor képes lenne javítani a népszerű first-person shooteren.

„Csak adjatok nekem néhány milliót, hogy jobbá tegyem a játékot, nem csak profi szinten, hanem azoknak a játékosoknak is, akik ritkán jelentkeznek be, és élvezni akarják a játékot” – írta S1mple a Twitteren. „Nem viccelek, legalább a számok növekedni fognak”.

Egy másik tweetben S1mple azért is beszólt, amiért nem javítottak ki egy olyan alapvető hibát, mint a játékban lévő fényerő hiba.


A Valve fejlesztői arról híresek, hogy ritkán szállítanak nagyobb frissítéseket a CS:GO-hoz, különösen, ha egyensúlyi változásokról van szó. Augusztus 2-án a fejlesztők újrakalibrálták a matchmaking rangsorokat, de az ehhez hasonló változtatások nagyon ritkák.

Mind a profi, mind az alkalmi játékosok régóta követelik, hogy a Valve frissítse a hivatalos map poolt. Augusztus 9-én a Cloud9-es HObbit arra kérte a fejlesztőket, hogy távolítsák el a Mirage-t – az egyetlen olyan mapot az aktív map poolból, amely nem kapott átdolgozást – és cseréljék le Cobblestone-ra.

Ebben az esetben s1mple megvédte a fejlesztőket, és azt mondta, hogy „az emberek, akik szerint a Mirage-t el kellene távolítani – semmit sem tudnak a CS-ről”.

Te mit változtatnál meg a CS:GO-n, ha lenne egy ilyen esélyed?

Betöltés...
Keresés
Keresés