Létezik egy netes közösség, ami a TV-k elhelyezését bírálja el – A tiéd oké?!

Előfordult már veled, hogy csak azért kellett nyakad törnöd, hogy tévét nézhess? Vagy hogy egy barátod vagy családtagod miatt úgy érezted, hogy a tévéd nincs a megfelelő magasságban? Voltál már olyan hotel szobában, ahol a tévé a „tetőre” van szerelve?

Nos van egy közösség, amely segíthet.

Az r/TVTooHigh subreddit egy több mint 80.000 elkötelezett akadémikus, vagy talán akadémia-közeli emberből álló csoport, akik magukra vállalták, hogy megválaszolják a kérdést: Túl magasan van-e ez a tévé?

A válasz majdnem mindig igen; a subredditet lapozgatva többször is láthatsz olyan képeket, amelyeken a tévék a kanapék fölé tornyosulnak, és a szekrények fölé rejtőznek. A leggyakoribb szabálysértés a kandalló fölé szerelt tévé, amely a tévéknek túlságosan elterjedt rögzítési helye az Egyesült Királyságban.

Nem túl szép látvány.

A legrosszabb szabálysértő a sarokba szerelt TV – az a típus, amelyet egy olcsó szállodai szobában találunk. Túl kicsi a képernyő, beégett kép, és a távirányítót úgy tűnik, hogy olyan valaki tervezte, aki még soha életében nem látott távirányítót, ráadásul fizika és mentális fájdalmat okoz az elhelyezése.

this tv in the cabin im staying in. disgusting. (view from the couch) from TVTooHigh

A legjobb rész a falon lógó kábel, amely az asztali egységbe integrált dugókhoz vezet, az öregedő és ritkán használt szállodai telefon mellett.

My Hotel Room Today from TVTooHigh

Ezért vannak, akik megpróbálnak matematikai képletet alkotni arra vonatkozóan, hogy a tévé megfelelő magasságban vagy szögben van-e vagy sem.

Sajnos ezeket az akadémikusokat nem fogadták jól a subredditen mások, azok, akik a tévék relatív magasságának megítélését inkább művészetnek, mint sem tudománynak tekintik.

Az r/TVTooHigh subredditen található számos fotón azonban nem a tévé magassága az egyetlen probléma.

Ceilings are 12 feet tall too from TVTooHigh

Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy ez bárhogy is kényelmes lehet, nem beszélve arról, hogy mi történik, ha esetleg nekimész a szekrénynek?!

Neked hol helyezkedik el a T V-d?

Betöltés...
Keresés
Keresés