Új mapot mutattak be a Modern Warfare 2 fejlesztői! – Íme a Farm 18

A Call of Duty következő játékának, a Modern Warfare II-nek megjelenéséig még körülbelül két és fél hónap van hátra, de a fejlesztők már most mutatnak mapokat.

Az Activision a közösségi médiában közzétett új videóban mutatta be az MW2-be érkező új mapot: a Farm 18-at.

Geoffrey Smith, az Infinity Ward multiplayer design igazgatója elmondta, hogy a fejlesztők a Modern Warfare Shoot House nevű pályájának elemeit vették át és implementálták a Farm 18-ba.

Az Activision azt is megerősítette, hogy a Farm 18 része lesz az MW2 bétájának, amely szeptember közepén érkezik. Úgy tűnik, hogy a Farm 18 is csak az első az „Intel Drop” videók közül, amit az Activision ki fog adni, így lehetséges, hogy még több MW2 pálya napvilágot lát, mielőtt a bétaidőszak elkezdődik.

A PlayStation játékosok szeptember 16-án és 17-én kaphatnak korai hozzáférést az MW2-höz, mielőtt szeptember 18. és 20. között elindul a nyílt béta. Az Xbox és PC játékosok szeptember 22-én és 23-án kapnak korai hozzáférést, ugyanezen napokon a PlayStation játékosok ismét nyílt béta hozzáférést kapnak. A nyílt béta minden platformon szeptember 24-től 26-ig tart majd.

A Call of Duty: Modern Warfare II október 28-án jelenik meg.

Te várod már?

Betöltés...
Keresés
Keresés