“Vér szivárog a fürdőm falából!” – Segítséget kér a TikToker a nézőktől

Amikor egy régebbi épületről van szó, természetesen nem lehet előre tudni, hogy milyen problémák merülnek majd fel az ott élés során. Néha a háztulajdonosok csontvázakat találnak a falakban, de a TikToker Lexyraye esetében a ház konkrétan “vérzik”.

Most a TikTokon kér segítséget, hogy mégis mi lehet ez, és hogy lehetne helyrehozni. 

2022. augusztus 9-én töltötte fel a segítségkérő videót, miután a fürdőszobaszekrénye sarkaiból vörös folyadék kezdett szivárogni. “Tud valaki segíteni, hogy mégis miért vérzik a falam? Már 20 éve ebben a házban élek, és tegnap este kezdődött az egész”.

“Kinyitottam a szekrényt, nem belülről jön… A fal határozottan vérzik, ez egyenesen egy horrorfilmből való” – magyarázta a nő.

A videót ITT nézheted meg. 

Egy másik videóban egy kérdésre válaszolva kifejtette, hogy a folyadék szagtalan. Ezután az apját hívta segítségül, aki egyetértett azzal, hogy ez valami nagyon rossz dolog. Később Lexy frissítést tett közzé, amelyben eltávolították a szekrényt a falról,

de nem sikerült megtalálniuk a “vérzés” forrását.

Lexy már több millió megtekintést gyűjtött össze a videóin keresztül, és a rajongók alig várják, hogy kiderüljön, mi okozza a problémát.

Sajnos arra még várniuk kell, hogy kiderüljön, feltéve, ha egyáltalán valaha is kiderül…

Betöltés...
Keresés
Keresés