Shroud kitálalt: Amit a Valorantban láttunk, az még csak az 50%-os teljesítménye

Miután a Sentinels kiesett a selejtezőből, shroud elismerte, hogy közel sincs azon a szinten, mint amit a CS:GO versenyeken nyújtott.

„Azt mondanám, hogy úgy 50 százalék körül mozgok” – mondta shroud a Dexertónak, amikor arról kérdezték, hogy mennyire volt közel a csúcsteljesítményéhez a versenyen.

Shroud a teljesítményszintjét a felkészülési idő hiányának tulajdonította (körülbelül három hét bootcamping és a versenyen való részvétel), és azt mondta, hogy jobban is teljesíthetett volna a versenyen.

Külön kiemelte a 100 Thieves elleni utolsó sorozatot, mint olyan mérkőzést, amelyen jobban is játszhatott volna, és bocsánatot kért a szurkolóktól a kieséses mérkőzésen nyújtott gyenge teljesítményéért.

„Úgy érzem, nem játszottam olyan jól, mint ahogyan játszhattam volna” – mondta.

„Nyilvánvalóan a második best-of-three meccsen erős teljesítményt nyújtottam, ebben az utolsóban pedig elég gyenge voltam, úgyhogy ezért szeretnék bocsánatot kérni”.

Twitteren is megosztotta az érzéseit a teljesítményével kapcsolatban, ami igazából egyetlen szomorú fejes emoji volt, de mindenki értette, hogy mire gondol az FPS király.

Shroud rajongói remélik, hogy amint több ideje lesz hozzászokni a profi játék magas szintjéhez, visszatérhet azokhoz a magasságokhoz, amelyeket a Cloud9 CS:GO csapatában töltött ideje alatt ért el.

Mit gondoltok, mennyi időre van szüksége, hogy valóban CS:GO-hoz hasonló teljesítményt nyújtson?

Betöltés...
Keresés
Keresés