6 lövés, 5 kill, 4 másodperc – iiTzTimmy megmutatja, milyen fából faragták

Miután egy 54 órás Apex Legends stream során a legalacsonyabb rangról a legmagasabb rangra jutott egy ültő helyében, ugyanezt a kihívást a Valorantban is teljesítette – iiTzTimmy bebetonozta magát a Twitch egyik legjobb FPS játékosaként.

Rendszeresen őrült klipeket tesz közzé, amelyekben olyan playeket mutat be, amelyekről a legtöbben csak álmodni tudnak. Elég, ha azt mondom, hogy iiTzTimmy nagyon-nagyon jó Valorantban.

Azonban ez a Valorant play, amit Timmy a Sheriffel a kezében mutatott be, még az ő mércéjéhez képest is őrületes. Miután Sage befalazta, Timmy-nek nem volt más választása, mint harcolni. És harcolt is.

6 lövés. 5 kill. 4 másodperc.

Anélkül, hogy újra kellett volna töltenie a fegyverét, Timmynek sikerült kiiktatnia az egész ellenséges csapatot. És ezt nem egy pisztoly körben. Timmy mindent beleadott a Sheriff megvásárlásába, és mindent feltett arra, hogy megnyerje ezt a kört.

Annak ellenére, hogy egy egész csapatot le kellett győznie, beleértve egy Vandal játékost is, Timmy ezt az ace-t könnyűnek tüntette fel.

Bármennyire is nagyszerű ez a play, nem meglepő, ha figyelembe vesszük iiTzTimmy eddigi teljesítményét.

Nektek sikerült már hasonló?

Betöltés...
Keresés
Keresés