Tyler1 toxic nézője egy kisebb vagyont költött a trash talkra – VIDEÓ

A toxikus viselkedés mára már teljesen normalizálódott a streaming szférában, ahol a szeretet-utálat viszony gyakorlatilag társadalmi normává vált. Tyler1 pedig híres a nyers stílusáról, és ezt a tulajdonságát néhány nézője próbálja utánozni is.

Amikor észrevette az egyik néző donationjét, amelyben a felhasználó őt flamelte, a streamer nem tudott nem mosolyogni, meghatódva a trash talk iránti szenvedélyes “szeretetétől”.

Ez a bizonyos “gyűlölködő” láthatóan kitartott Tyler1 adásai mellett, és több mint ezer dollárt költött, hogy trash talkolja a streamert.

A felhasználó azt állítja, hogy több nevet is létrehozott a streamer sértegetésére, és még el is küldte neki a listát, hogy milyen neveken adományozott.

Tyler1 felolvasta ezt a listát:

A sztár eleresztett egy nevetést, miközben azt mondta: “Túl sok van. Nem is tudom mindet elolvasni”. Annak ellenére, hogy végigolvasta a sértésnek szánt vulgáris neveket, nem tudta megállni, hogy ne nevessen vidáman.

“Ez a fickó már több százszor adományozott”. Bár pontos számot nem közölt, a több száz adomány biztosan összeadódik, és tudjuk, hogy négy számjegyű összegről van szó.

Annak ellenére, hogy a névtelen Twitch néző rengeteget trash talkol, egyértelműen támogatja és élvezi Tyler1 streamjét – ez a szeretet egy olyan formája, amit a streamer nagyon nagyra értékel.

Ti mit gondoltok az ilyen trash talkról?

Betöltés...
Keresés
Keresés