620 millió forintnyi CS:GO skint loptak el az egyik népszerű trade oldalról

Sajnos a kereskedőközösség most nagyot bukott. A skinekért rajongó Arrow augusztus 13-i tweetje szerint több mint 1,6 millió dollár értékű skint loptak el a CSmoney-ról – a játék legnépszerűbb skinkereskedelmi weboldaláról.

Több ezer csúcskategóriás skint és kést loptak el, néhányat Arrow szerint a népszerű Counter-Strike tartalomkészítők Steam raktáraiba küldtek.

“Jóval több mint 1.600.000 dollárt loptak most el a CSmoney-ról” – írta a Twitteren. “Több mint 30 olyan fiókot találtunk, amely a hackerekhez köthető (több van, amit még nem találtunk meg) – gyanítom, hogy a hackerek a skineket ismert kereskedőknek küldték el figyelemelterelésként”.

“Ez a legnagyobb weboldal hackelés, amit valaha láttunk” – tette hozzá Arrow.

A támadást követően a CSmoney felfedte, hogy a webhely ideiglenesen leáll, amíg megpróbálják kijavítani a problémát és visszatérni a normál működéshez.

Az azonban még nem világos, hogy a Valve segít-e a skinek visszaszolgáltatásában, vagy a fiókokat letiltják.

Tekintettel arra, hogy a Valve kapcsolata a harmadik fél webhelyeivel nem a legjobb, csak találgatni lehet, hogy mi fog történni a továbbiakban. Remélhetőleg a skineket azért visszakapják a tulajdonosok.

Neked mennyit ér kb. a raktárad?

Betöltés...
Keresés
Keresés