Ezeket a funkciókat MINDENKÉPP szeretnék látni a játékosok a Warzone 2-ben

A játékosok most belemerültek a részletekbe, és azon gondolkodnak, hogy szerintük milyen funkciókat kell átvinniük a fejlesztőknek, hogy a Warzone 2 a lehető legerősebb legyen.

Elements from Warzone that you want carried over to Warzone 2? from CODWarzone

Az egyik Redditor azzal kezdte a listát, hogy közel azonos loadout rendszert szeretne látni. A játékosok a meccsek előtt a saját igényeik szerint építhetik fel az loadoutjukat, és a Warzone okos pénzrendszerét használva pontosan az általuk tervezett loadoutokhoz férhetnek hozzá.

Úgy gondolom, hogy ezzel mindenki egyet fog érteni, hiszen ez az összes BR játék között egy nagyon egyedi funkció.

Egy másik közös igény volt, hogy a játék inventory-ja egyszerű és könnyen követhető legyen. Az egyik játékos azt mondta: “Azért nem tudok belemenni az olyan játékokba, mint az Apex és a PUBG, mert túl sok időt töltök a leltárral, és nem elég időt a játékkal”.

Egy harmadik igény a movementhez(mozgáshoz) kapcsolódott, remélve, hogy a játék inkább a 2019-es Modern Warfare-ből és annak folytatásából merít majd ihletet, mint a Vanguardból. Sok játékos dicsérte az Infinity Wardot a folyékony mozgásrendszerért, amit a címeikben láthattunk, és remélik, hogy a Warzone 2-ben is ezt látják majd.

Ám többen is azt jelentették, hogy a movement egy picit más lesz, mint a Warzone első részében, illetve több szivárogtató felhozta,

hogy visszatér a Black Ops 1-ből ismert Dolphin Dive.

Volt, aki viszont felhozott valamit, amit nem szeretne látni az Warzone 2-ben: “Távolítsák el örökre a Riot Shieldeket”. És mennyire egyetértek vele…Már csak azért is, mert egy kínszenvedés feloldani vele a Camo kihívásokat.

Te mit látnál még szívesen a Warzone 2-ben, ami az 1-ben is megvolt?

Betöltés...
Keresés
Keresés