Késik az AMD Ryzen 7000-es sorozata! – De vajon miért?

Az AMD Ryzen 7000-es processzorok és 600-as sorozatú alaplapok szeptember 15-i potenciális bevezetéséről szóló információkkal ellentétben (amelyeket az AMD már mind a partnerekkel, mind az alaplapgyártókkal tartott belső megbeszélésen megerősített),

a vállalat most állítólag két héttel később, szeptember 27-én indítja el új asztali sorozatát ehelyett.

Az új bevezetési dátummal kapcsolatos pletykák a múlt héten kezdődtek, amikor az AMD elkezdte tájékoztatni partnereit a bevezetés esetleges 2 hetes csúszásáról. Ezt az információt most látszólag a MyDrivers vette kézbe, akik saját forrásaikra hivatkozva állítják a pontos dátumot, ami történetesen éppen az Intel Innovation eseményével egy napon lesz.

Ezért sokan úgy gondolják, hogy a lehetséges rivalizálás miatt lehet a csúsztatás.

Az Innovation rendezvényen az Intel állítólag bemutatja a 13. generációs Raptor Lake-S sorozatot, az új, akár 24 magot is tartalmazó asztali sorozatot. Az AMD számára ez a dátum lenne a hard launch, ami a termék elérhetőségét jelenti. Amit meg kell jegyezni, hogy sem az AMD, sem az Intel nem erősítette meg, hogy szeptember 27-én új termékbemutató vagy bejelentés lesz.

Érdekes módon az oldal még mindig az augusztus 29/30-i bejelentési dátumot említi a Ryzen 7000-es széria esetében, így ez a dátum valójában talán nem változott.

Melyik processzorokat várjátok inkább, AMD vagy Intel?

Betöltés...
Keresés
Keresés