Lassan szeptember, az EA pedig még mindig fejné a FIFA játékosokat

Szeptember végén érkezik az új FIFA, egészen pontosan a 23. Ez azt jelenti, hogy akkor megint kezdődik minden nulláról, Gold Rare csapatok fognak randalírozni a szervereken. Épp ezért már csak egyetlen hónapunk van kiélvezni a FIFA 22-ben összepakolt brutális keretünket.

Az EA Sports valahol segít is ebben, tegnap például megérkezett a garantált R9 Moments SBC. A “valaholt” viszont érdemes figyelmen kívül hagyni, kiderült ugyanis, hogy ezért a lapért is a vesénket akarja a kanadai cég.

A 85×10-es csomag tegnap óta naponta kétszer is teljesíthető, vagyis egy fokkal jobb a történet, mint eddig. Viszont Ronaldo kártyája így is 26 csapatba, összesen körülbelül 3,5 millió Coinba kerül.

Az árazás azért is vérlázító, mert a Moments Icon kártyák már a TOTS alatt sem nagyon tudták már megállni a helyüket, nemhogy most a FUTTIES közepén. Ronaldo talán még épp az a kategória, akivel el lehet szüttyögni, de már nem kínál annyi pluszt, mint mondjuk márciusban-április környékén. Ennek az árnak a töredékéért lehet hasonlóan erős lapot szerezni, olyat, ami szintén erős linkeket ad a csapatunknak. Ott van például a nemrég megjelent 99-es Dembélé, fele annyiba kerül, mint Ronaldo és bőven többet kínál a pályán, mint a brazil.

Az EA tehát továbbra is nyomja ki a tartalmakat a szerverekre, ami megsüvegelendő, viszont érthetetlen, hogy miért áraznak mindent ennyire túl. Ilyenkor már senki sem fog csomagokra költeni…

Betöltés...
Keresés
Keresés