Tuscan, érme, matricák! – Ezeket hozta magával a CS:GO szülinapi frissítése

Egy évtizeddel ezelőtt jelent meg a Counter-Strike: Global Offensive, és örökre megváltoztatta a versenyképes FPS-terepet. Most ennek a mérföldkőnek az ünneplésére a Valve egy kis frissítést adott ki a 10. születésnap alkalmából.

A patch kiemelt része egy új matricakapszula, amely a Tuscan újjáélesztésével együtt 60, a közösségtől származó dizájnnal van tele, és természetesen egy limitált idejű születésnapi érme, amelyet a játékosok a gyűjteményükhöz adhatnak.

Itt van minden, amit a CS:GO 10. születésnapi frissítéséről tudni kell.

Az elmúlt hetekben a tervezők a CS:GO megünneplésére egyedi 10. évfordulós matricákkal próbálkoztak. Az erőfeszítéseiknek köszönhetően több mint 60 egyedi dizájn érhető el a születésnapi matricakapszulán keresztül a játékban.

A dizájnok között még egy új szintű animált jutalom is van, amelyet „Lenticular” minőségnek neveztek el. Mint mindig, ezek a kapszulák csak megvásárolhatók, és a dropok teljesen véletlenszerűek.

A Tuscan map augusztus 16-án érkezett meg hivatalosan, és a CS:GO összes normál játékmódjába bekerült. A klasszikus CS-térképet átdolgozták, és mostantól minden elérhető játékmódban működik.

Emellett az Anubis és a Breach is megjelenik mostantól a kompetitív várólistákon, míg a Primetime és a Blagai a Wingmanhez került be.

Végül, de nem utolsósorban, azok a játékosok, akik augusztus 16. és augusztus 23. között beugranak, exkluzív születésnapi érmét szerezhetnek. A Prime státuszú CS:GO játékosok szintet léphetnek, és a hét első játékbeli dropjaként biztosíthatják maguknak ezt a limitált érmét.

Ezeket az ajándékokat már csak azért is megéri beszerezni, hogy meglegyenek.

Illetve a kapszulák és a matricák ára az egekbe szökhet majd! 😛

Betöltés...
Keresés
Keresés