Ez a legjobb metódus jelenleg, hogy gyorsan Coinhoz jusson az ember

A FIFA 22 ciklusának végén járunk, amikor a játékosok már nem igazán akarnak ténylegesen meccseket játszani, inkább mindenki vadássza a jobbnál jobb focistákat. Az álomcsapat kiépítésén felül már nem nagyon van mit csinálni, egészen péntekig, amikor némi Pre-Season motiváció kerül a formulába. Jön ugyanis az az időszak, amikor a FIFA 23-ba szerezhetünk jutalmakat az Objective-ek, illetve SBC-k teljesítésével.

Viszont ezekhez jól jön az anyagi hátország, ami viszont probléma, hogy nem nagyon van miből fedezni ezt. Játék nélkül nincs Coin, s egy-egy nagyobb nyitás sem ér már százezreket a piacon. Sokan viszont felfelejtik, hogy a Gold Rare lapok értéke meglehetősen magas, még úgy is, hogy a piacon értékesíthetetlenek.

Most éppen a Stadium elemekre gondolok, amik mezek, ikonok, trófeák, konkrét stadionok, TIFO-k és egyéb ilyen jellegű kozmetikai tartalmak lehetnek.

PSA: Discard your entire stadium from FIFA

Ezeknek az értéke ritka elemenként 485 Coin, míg Common elemenként 280. A játék ezen szakaszában valószínűleg már a legtöbbeknek kiment a fejéből, hogy ilyen kozmetikai kategória létezik, így temérdek mozdítatlan lap csücsül a klubban. Érdemes lecsekkolni ezeknek a piaci árát, s ha meghaladják az 500-at, értékesíteni őket. Azok, amik nem cserélnek gazdát, pedig mehetnek a levesbe.

Egy Reddit poszt alapján én magam is belevágtam a darába és összesen 240 ezer Coint halmoztam így fel. Félelmetes!

Betöltés...
Keresés
Keresés