A Twitch leggyorsabban növekvő streamerei mind spanyolul beszélnek

A Twitchet gyakran úgy tekintik, mint egy olyan oldalt, amelyet az angol nyelvű tehetségek uralnak – függetlenül attól, hogy honnan származnak. A hullámok azonban változnak, és egyre többféle hátterű ember találja meg a helyét a platformon.

A Sullygnome adatai szerint augusztusban az eddigi öt leggyorsabban növekvő Twitch csatorna mindegyike spanyolul beszélő streameré.

Fontos megjegyezni, hogy bár ezek a csatornák mind spanyol nyelvű tartalomgyártókhoz tartoznak, több különböző spanyol nyelvű országból származnak. Az ötödik helyen a spanyol streamer és humorista AuronPlay áll,

akinek átlagos nézőszáma az elmúlt két hétben több mint 55%-kal nőtt.

A mexikói ElMariana közvetlenül AuronPlay előtt helyezkedik el, és az átlagos nézőszáma 12%-kal nőtt. A kolumbiai születésű játékos, Juansguarnizo átlagos nézőszáma az elmúlt hónapban 10%-kal csökkent, azonban Juansguarnizo még mindig tartja a 3. helyet.

A második leggyorsabban növekvő streamer az argentin Carreraaa, aki a Twitch-streamje mellett erős közösségi médiajelenléttel is rendelkezik. A top 5-öt az argentin ElSpreen teszi teljessé az 1. helyen.

ElSpreen csúcsnézőszámai elképesztő 151 százalékkal nőttek.

Őrült számok, nem igaz?! 

Betöltés...
Keresés
Keresés